Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

новый коллаж111Другий  етап  олімпіади  «Юне обдарування» у  Рівненській  загальноосвітній  школі  І-ІІІ ступенів  №28

17 березня 2015 року на базі Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 28 стартував другий (міський) етап олімпіади «Юне обдарування» серед учнів 4-х класів.

 

Всеукраїнська олімпіада «Юне обдарування» відкриває нові юні таланти, які в майбутньому обов’язково поповнять ряди української зіркової еліти. Учні 2-А та 3-А класів нашої школи продемонстрували всім відомий мультфільм «Фіксики»  та урочисто відкрили олімпіаду. Адже щодня шкільний дзвінок весело лунав, бо кликав учнів на урок. Скільки було перечитано, вивчено, досліджено, написано за рік. Розплутано сотні вузликів запитань, відчинено сім замків мовних струмків. І ось настав нарешті цей урочистий день…

Найкращі результати показали учні 4-А класу: Козярчук  Євгеній - І місце у номінації «Математика» та Миронюк Вікторія - ІІІ місце у   номінації «Українська мова» . Щиро вітаємо  переможців міської олімпіади та їх учителя Лавренчук Галину Миколаївну, бажаємо успіхів та натхнення.

Любов до науки, захоплення нею, бажання вчистися й пізнавати все нові і нові грані улюбленого предмету – все це притаманне нашим учасникам олімпіади «Юне обдарування». Тому саме ці досягнення є особливим крорком у майбутнє кожного з них.

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.