Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

Фото11119 квітня 2015 р. у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 проводився показовий День цивільного захисту.

Метою зазначеного заходу було навчання дітей та підлітків правильним діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також перевірка вміння персоналу школи правильно реагувати на виникнення небезпечних подій.

Захід розпочався з лінійки, де старшокласники продемонстрували вміння користуватися засобами індивідуального захисту, надавати медичну допомогу. Одинадцятикласниці показали правила іммобілізації за допомогою джгута та закрутки. Під керівництвом учителя Сергія Борисовича Гапанчака були продемонстровані вибухонебезпечні предмети, такі, як гранати РГД-5, Ф-1, РКГ-3 та протипіхотні міни ПМН, ПМН-2, МОН-50, ОЗМ-72. Був визначений порядок дій учнів під час мінометного обстрілу з боку противника.Фото222

Після урочистої лінійки проведено години класного керівника.

Наступним етапом була евакуація учнів.

Пролунав дзвінок, який сповістив про умовну надзвичайну подію. Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на подвір’я навчального закладу.

Після проведення евакуації підсумували рівень проведення  Дня цивільного захисту. Директор школи Іван Стефанович Віднічук проаналізував порядок дій учнів та працівників школи і визначив завдання на подальший період.

Фото333Слід зазначити, що учні збагатилися новими знаннями і враженнями, які в майбутньому можуть їм знадобитися.

Такі заходи вкрай необхідні й корисні для безпечних умов життя і діяльності нашої молоді.

Педагог-організатор Т.Радовенчик

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.