Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

7SKXVsG-fzMГала-концерт Всеукраїнського фестивалю «Сміховик» відбувся у м.Житомирі 13 лютого 2015 року, в якому вчетверте поспіль взяла  участь і команда «Інші діти» Рівненської ЗОШ № 28 у складі: Котигороха Назара (учня 10-Б класу), Гук Олени (учениці 6-Г класу),

Ломанюк Дарини (учениці 6-Г класу), Цибульської Тетяни (учениці 6-Г класу),  Вірстюк Анни (учениці 8-Б класу), Степанюка Дениса (учня 9-Г класу), Левчук Валентини (учениці 7-Д класу), Плясковської Марини (учениці 8-Бкласу), Мандзюка Вадима (учня 8-Б класу), Підлісецької Христини (учениці 5-В класу).

d6OhLuAqlzg

gcfTqxIuUGoУ змаганнях найвеселіших та найкмітливіших за перемогу боролися  11 кращих команд України. «Гра у смішки», - так звучала тема гри, яка складалася  з двох частин. Перша – фрістайл (домашнє завдання й візитка в одному виступі), друга – імпровізація на тему: «П’ятниця, 13-го. Що таке не щастить і як із цим боротися?».poflw21eZUU

На захід були запрошені воїни АТО, на згадку команда  «Інші діти» подарувала їм збірки «Струмки дзвінкого джерела», видані літературною студією школи «Пролісок».

WGhwhLCPOec

 

Команда  «Інші діти» гідно представила своє місто Рівне і 28 школу та стала володарем ІІ місця на  ІV Всеукраїнському фестивалі дитячих та юнацьких КВН команд. Кожен учасник продемонстрував свій талант і отримав масу позитивних вражень, натхнення для наступних перемог.

Педагог-організатор  Галина Росінська

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.