Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

3XdrOHEPLhUУ період з 5 по 12 вересня 2015 року в Українському дитячому центрі «Молода гвардія», що в місті Одесі, проводилися фінальні Всеукраїнські змагання серед загонів юних інспекторів руху та гра серед шкільних команд КВН-ЮІР.

Історії загонів Юних Інспекторів Дорожнього Руху вже майже 40 років. Черговий 39-й Всеукраїнський зліт серед загонів юних інспекторів руху, який проходив на березі Чорного моря у місті Одесі зібрав 25 команд із усіх областей нашої держави. Як і всі попередні роки, атмосфера зльоту була теплою, веселою і безтурботною, як саме дитинство. Рівненську область представляла команда нашої школи «Інші діти» в складі:Гук Олени, 7-Г клас, Цибульської Тетяни, 7-Г клас, Ломанюк Дарини, 7-Г клас, Лукянчикової Олени, 7-Г клас,Левчук Валентини, 8-Д клас, Мандзюка Вадима, 9-Б клас, Плясковської Марини, 9-Б клас, Андреєвої Ангеліни, 10-Б клас, Котигороха Назара, 11-Б клас, Романішина Романа, 11-Б клас, Кирилюка Назара, 7-Г клас,  Ширко Катерини, 11-Б клас, Омелянчук Карини, 11-А клас, Єремейчук Дарини, 7-Г клас, Солов`я Сергія, 9-Б клас.

Змагання ЮІРівців проходили під гаслом «Молоде покоління - за безпеку руху!». Організаторами дійства виступили Департамент ДАІ МВС 6O9TQRYSZA8України, Міністерство освіти і науки України та Український дитячий центр «Молода гвардія» в рамках системної профілактичної роботи щодо виховання законослухняних учасників дорожнього руху.

Організатори зльоту зробили все, аби діти отримали не тільки веселі спогади, але й розширили та закріпили свої знання з Правил дорожнього руху. Адже саме ці діти, повернувшись додому, будуть допомагати пропагувати культуру поведінки на дорогах серед однолітків.

Упродовж тижня в «Молодій гвардії» представники ЮІРівського руху змагалися у конкурсах «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Знання правил дорожнього руху», «Медична допомога», «Агітбригада» і «Соціальна реклама».

Кульмінацією змагання став фінал шкільних команд КВН-ЮІР-2015, де в улюбленому жанрі молоді розповідали про те, як не можна жартувати з дорогою, і кепкували над тими, хто не поважає ПДР. Перемогу здобула команда «Стоп кадр» з Чернівецької області. За неюна другому місці команда «Гарні діти» з Сумщини.

Третє місце дісталося нашій команді «Інші діти».
Після цього 280 українських школярів, які взяли участь у змаганнях, залишаться у «Молодій гвардії» до кінця зміни, щоб не лише навчатися, а й відпочити на березі Чорного моря.

Керівник команди КВН «Інші діти»

Б. Баталін

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.