Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

1239 жовтня 2015 року вихованці гуртка «Юні туристи-краєзнавці» під керівництвом Дроздик Вікторії Михайлівни взяли участь у Всеукраїнській еколого-патріотичній грі «Паросток».

 

Основним завданням гри було формування життєво-важливих умінь та навичок, виховання патріотизму і ціннісного ставлення до природи.

Дуже цікаво пройшов етап орієнтування на місцевості за компасом, де діти за азимутами шукали так зване «солодке дерево», вчилися за сонцем та годинником визначати сторони горизонту. Учасники, використовуючи певні знання, за допомогою карти і компаса знаходили контрольні пункти, виконували різноманітні завдання, відповідали на запитання природознавчої вікторини. Із особливим завзяттям діти взяли участь в інтелектуальному марафоні, в якому демонстрували свої знання символів України,  традицій і культури українського народу.322

 Переможцями стали Настя Трофімчук, Таня Турчук, Софія Васильчик, Максим Лішневець і Марія Боярчук, які щедро ділилися враженнями від участі у грі. «Мені найбільше сподобалося працювати з компасом. Сьогодні я вперше тримала його в руках і вже знаю, як визначати сторони горизонту і азимути», - повідомила Настя Трофімчук. «Найбільш цікаво було шукати контрольні пункти. Мистали першими, хто знайшов «солодке дерево» з сюрпризом», - ділився враженнями Максим Лішневець.

Захід сприяв посиленню патріотичного виховання дітей – формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей:

керівник гуртка  «Юні туристи-краєзнавці»

В.Дроздик 

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.