Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

28 Л.Грекул фото 1Вік, у якому приходять досвід, впевненість, досконалість, переконання, перші почуття.

         27 лютого 2016 р. у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 розмаїття вишиванок, у якому щебечуть, посміхаються, хвилюються майже 100 учениць, майстринь – вишивальниць. Вони - учасниці найбарвистішого конкурсу.

         Робота адміністрації, учителів, членів журі відточена і організована. Учениць вітають директор школи Віднічук І.С. та методист КУ «Рівненський міський методичний кабінет»     Ключник В.В., розповідають про історію виникнення конкурсу, який присвячений пам’яті вчительки обслуговуючої праці нашої школи, чудовій колезі Черняк Галині Іванівні.

         Учасниці розійшлись по відведених кабінетах, перед ними завдання, з якими вони протягом чотирьох годин повинні справитись. Кипить робота…28 Л.Грекул фото 2

         Я, як член журі, спостерігаю за ними і згадую учасниць попередніх років. За неточними підрахунками їх було майже 80. Кожній з них ми, вчителі, віддали свої вміння і знання, частинку своєї душі. І хочеться вірити, що ці зерна проросли, і вони не забули школу, кабінет 104, наше спілкування.

         Мені сьогодні хочеться згадати Протосовицьку Олю, Парфенюк Ірину, Тимошенко Марію, Козлову Дашу, Попову Катю, Діжурко Богдану, Мельничук Аню і цьогорічних учасниць і призерів Левчук Валерію, Сєткіну Юлію, Врадій Галю.

Щастя вам, нехай ваші умілі руки роблять життя яскравішим і добрішим.

                   Керівник методичного об’єднання  

вчителів трудового навчання Герасимчук Л.В.

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.