Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

Промінець18.03.2016 року учні 8-А класу Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28 відвідали клас-музей «Промінець» на базі школи №24 міста Рівного. Його робота спрямована на прищеплення дітям поваги та зацікавленості до професії рятувальника, допомогу дошкільнятам та учням навчальних закладів в оволодінні правилами безпеки життєдіяльності.

Завідувач музею Людмила Холохолова цікаво розповідала про те, як кожен день працівники пожежної служби рятують багато життів, окрім цього пояснила основні правила пожежної безпеки, формуючи у школярів високі морально-психологічні якості: мужність, відвагу, витримку, ініціативність, кмітливість та постійну готовність до дій в будь-яких неординарних ситуаціях.

         На завершення лекції діти переглянули документальний фільм про роботу рятувальників.

Учні нашого класу найбільше зацікавилися обладнанням, яке допомагає рятувальникам . Вони із захопленням розглядали  сучасні спецодяг і техніку. Побувавши у класі-музеї «Промінець», ми навчились бути обережними з вогнем, різною піротехнікою та іншими джерелами небезпеки дізналися про нелегку роботу пожежників, які оберігають наш спокій і завжди готові прийти на допомогу.

Д.Крупко,

 учениця 8-А класу

Рівненської ЗОШ № 28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.