Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

DSCN9016Згідно з указом Президента України №641\2015 рік 2016 оголошено Роком англійської мови в Україні. Учнівсько-педагогічний колектив ЗОШ № 28 активно приєднався до участі в заходах, спрямованих на популяризацію англійської мови. У період з 20 по 28 квітня в школі пройшли Дні англійської культури – свято англійської мови, у якому брали участь усі учні школи.

Настрій свята, мовна атмосфера створювалися за допомогою музики й пісень англійською мовою, кольоровим оформленням стіннівок, виставок, конкурсів, переглядом відеофільмів. Готуючись до Днів англійської культури, учителі обирали заходи для кожної вікової групи, враховуючи рівень знань та вмінь учнів з іноземної мови.

                                             April, 20

    Виставка учнівських стіннівок  англійською мовою у фойє школи розпочала Дні англійської культури. Учні різних класів змагалися в креативності створення постерів, адже всі вони мають бути цікавими, змістовними та актуальними.

DSCN2424

         DSCN2425 DSCN2426 Гра-вікторина “Передзвони Біг Бена” , проведена у 7Г класі (учитель Семенов С.А.), мала на меті закріпити й активізувати в усному мовленні вживання вивченої лексики, поглибити знання учнів про Англію та визначні місця Лондона. Уміти працювати в команді та бути “один за всіх, і всі –за одного” – ось головне правило переможців.

                                              April, 21

Цікаві запитання про Україну та оригінальні відповіді можна було почути під час проведення брейн-рингу “Ukraine is our Motherland” у 8 класі (учитель Остапович В.М.). Метою проведення цього заходу було перевірити ступінь інформованості учнів, уміння давати чіткі та аргументовані відповіді на запитання.

“Do you know English?”- саме таку назву мав інтелектуальний марафон, проведений  учителем Середою Н.Г. у 5 класі. Удосконалення мовних та мовленнєвих компетенцій учнів, набуті в процесі навчання, розвиток творчого мислення учнів – мета цього марафону.

DSCN2421 

 

                                                April, 22

Відомо, що одним із найпоширеніших методів отримання інформації є опитування. Скринька ідей із запитанням “Why do you learn English?” була виставлена у фойє школи.

Кожен міг прийти та запропонувати свій варіант відповіді на це запитання. Вік респондентів був необмеженим- з 1 по 11 клас. Після закінчення Днів англійської культури вчителі переглянули відповіді і зазначили, що найбільша кількість опитуваних вивчає англійську мову для здійснення подорожей, близько 20% пов’язують знання англійської мови з майбутньою професією, навчання у британських вузах – ще одна причина для вивчення англійської мови.

 IMG 20160510 131021

 

 

                                               April,25

   Учні 5 класу разом з учителем Кісюк М.М. здійснили захоплюючу мандрівку по лабіринту “It’s interesting to know…”. Мандруючи, учні вчилися працювати в команді, удосконалювали свої мовленнєві здібності, значно поглибили свою соціокультурну компетенцію. Цікаві завдання, кросворди, “загублені слова” створювали позитивну мотивацію до вивчення англійської мови.

 Учителі Хорхолюк Н.Ф. та Присяжнюк Л.В. з метою популяризації англійської мови та розвитку творчого потенціалу учнів провели КВК  “Do you know Britain?” серед учнів 9 класів. Можливість продемонструвати свої знання з лінгвокраїнознавчого матеріалу, неординарність спонукали учнів прийняти участь у заході.

DSCN9006     DSCN9010 

 

                                                April, 26

           Учні початкової школи теж взяти активну участь у Днях англійської культури. Гра-вікторина “Schools in Britain”у 4 класі (учитель Кратко М.А.) підвищила пізнавальний інтерес учнів, дала їм можливість розширити й закріпити знання з цієї теми. Адже саме гра формує в учнів здатність слухати і розуміти співрозмовника, бачити себе в позиції партнера в спілкуванні.

IMG 20160426 122152

   IMG 20160426 122414 

 

                                                  April, 27

         Надворі весна! Що може бути краще за весну?! Адже саме весна пробуджує в нас таланти, бажання веселитися і радіти.  Саме це і зробили учні 3 класу (вч. Хмель М.М.) на святі “Welcome, spring! Welcome, talent!” Використання автентичних пісень сприяло всебічному розвитку особистості учнів, адже спеціально відібрані пісні стимулюють образне мислення і формують хороший смак.

IMG 20160428 120937      IMG 20160428 121456 

                                                  April, 28

        “On this Easter Sunday

          Forgive someone,

          Tell someone you love him

          And let your light shine” – саме такі побажання лунали від учнів 4В класу (вч. Галич О.Є.) на святі “Easter”. Метою цього заходу було познайомити учнів з особливостями традицій святкування Великодня у Великій Британії та в Україні. Великодні композиції, смачні паски, кольорові листівки та постери прикрашали кімнату і створювали атмосферу свята.

Кратко М.А.,учитель англійської мови

Присяжнюк Л.В., керівник ШМОучителів іноземних мов

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.