Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

новый колаж 3Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій,16-22 травня 2016 року у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 проводилися бесіди, інструктажі на теми «Подорож до країни дорожніх: знаків», «Безпека дорожнього руху – це життя», «Я – учасник дорожнього руху».

До учнів 2-Б класу завітав начальник служби безпеки дорожнього руху головного управління ДСПС України в Рівненській області  І.Головко та провів годину спілкування з безпеки дорожнього руху при переході доріг та разом з учнями розробив маршрути безпечного шляху до школи і додому.

У рекреаціях 1-4 класів є постійно діюча виставка малюнків «Дорожню абетку знай – правила руху вивчай», «Безпека  дорожнього руху – це життя».новый колаж 1

Ось знову літні канікули. Усі дітлахи, ніби висиплються на вулиці, адже так вабить сонечко своїми теплими промінчиками, пташечки – співом, а зелена травичка милує око. Школярі настільки захоплюються іграми на свіжому повітрі, що іноді й не помічають, як опиняються на дорозі та потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

Оскільки з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху, то всі повинні пам’ятати про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири. 

Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

         Тож будьмо уважними на дорогах!

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.