Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

2В усьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. 1 грудня 2016 року в Рівненській ЗОШ І-ІІІ ст. №28 лідери учнівського самоврядування провели інформаційний флешмоб «Всесвітній день боротьби зі СНІДом».

Лідери фракції «Наука і освіта» Кондрачук Ірина та Мельничук Аня розповіли учням школи, що на рахунку цієї хвороби вже безліч мільйонів людських життів, щорічно до їх числа додається ще і ще й цей рахунок вже давно не на нашу користь. Звичайно ж, завдяки численним дослідженням, вченим і медикам вдалося хоч якось медикаментозно приборкати її активність у людському тілі. Факти вперто свідчать, що навіть численні міжнародні та урядові програми щодо боротьби з пандемією ВІЛ-інфекції та СНІДу не дозволяють нам ще залишити цю епідемію в минулому. Учні 6-В та 7-В класів намалювали стінгазети, одинадцятикласники Дерезенко Михайло,Кальянов Володимир, Кащева Аня виготовили інформаційні буклети та роздали учням школи.

Символ боротьби зі СНІДом – червона стрічка, без неї зараз не проходить жодна акція в світі. Учні і вчителі прикріпили стрічку, як символ розуміння та солідарності в цій нерівній боротьбі.

Отож сподіваємося, що проведені заходи сприятимуть підвищенню рівня досвідченості школярів та більш відповідальному ставленні до власного здоров’я.

Г. Росінська

педагог-організатор

 Рівненської ЗОШ 28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.