Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

pizap.com1492514087692178758У мозаїці різних жанрів української народної творчості почесне місце посідає писанка. Для кожного з нас писанка є символом відродження життя, радості, щастя, наближення одного з найбільших та найулюбленіших свят – Великодня.

Писанка є оберегом та втіленням найсвітліших помислів та віри, недарма вже за гарною традицією, щороку напередодні Великодня усі випускники нашого міста беруть участь у Великодній майстерні випускників. Виготовляючи писанки – кожен випускник вкладає у свій виріб найкращі побажання та віру у світле майбуття. Одинадцятикласники Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №28 щороку з нетерпінням чекають своєї участі у Майстерні, вони зізнаються, що така колективна творча робота згуртовує та надихає їх, виховує пошану та любов до українських традицій, дає можливість виявити свою творчість та індивідуальність.

Сподіваємось світлі дитячі помисли та віра у мирне майбутнє які вклали у свої писанки наші випускники втіляться у життя, а яскраві писанки на центральній алеї нашого міста будуть радувати містян, дарувати посмішку та найщиріші емоції протягом Великодніх свят!

Олена Павлюк,

учитель історії Рівненської ЗОШ І-ІІІ ст. №28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.