Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

28 екскурсія до Свято-Покровського собору 110 листопада 2017 року учні 6-А класу Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28 взяли  участь у проекті «Дорога до Храму», відвідавши Рівненський Свято-Покровський кафедральний собор.

Не зважаючи на різні релігійні погляди дітей, всі вони були в захваті від почутого та побаченого.

 

Діти дізнались про собор багато цікавого, а саме: 28 екскурсія до Свято-Покровського собору2Покровський собор - один з найбільших та найвищих храмів України. Його довжина 51 м, ширина 42 м, висота - 55 м. Великий купол, який символізує Ісуса Христа, та 12 менших, які символізують апостолів, а також 8 малих куполів створюють чудову композицію, яка є окрасою Рівного та проглядається з усіх сторін міста.28 екскурсія до Свято-Покровського собору5

28 екскурсія до Свято-Покровського собору3Нижній і верхній храми  можуть вмістити більше 3 тисяч парафіян кожен. У храмі діють підйомники для інвалідів та людей похилого віку, є приміщення для дитячої недільної школи, медпункту, бібліотеки, репетицій хору, музею тощо.

Також  дітям розповіли про те, як потрібно вести себе в храмі, яких правил дотримуватись, що таке молитва, якою вона повинна бути і чому потрібно молитись.28 екскурсія до Свято-Покровського собору4

-  «Щодня ми пишемо книгу про  свою поведінку. Я  вважаю, що після такої атмосфери, а також корисної інформації наші дітки подорослішають в супроводі молитви, благодаті, любові, чесності та доброти.

Н.Дядюк, класний керівник  6-А класу

Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.