Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

28 Миколайчик 3День Святого Миколая – чисте, світле, добре, традиційне свято, яке з нетерпінням чекають усі діти. Для дорослих – це нагода продемонструвати свою любов, стати на деякий час добрими чарівниками, подарувати частину своєї душі, а для дітей – пора казки, дива та здійснення найзаповітніших мрій.

19 грудня 2017 року в Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №28 відбулось з цієї нагоди свято  – «Дарунки Святого Миколая»,  для учнів 1-х та 2-А класів. Наші школярі, учасники театрального гуртка під керівництвом Тетяни Кирилецьої підготували т виставу: вірші, пісні, веселі сценки, юні «зірочки» учасники гуртка «Веселі нотки» також виступили із творчими номерами  та привітали глядачів, а Святий Миколай  приготував усім слухняним та чемним діткам подарунки. Вдалим завершенням заходу став виступ гурту традиційного поліського співу «Ранкова роса».28 Миколайчик 1

28 Миколайчик 2

Святий Миколай за свою добродійну любов і щедре милосердя вічно живе в серцях людей. А його любов символічно оживає в дні його святкування по цілому світі, коли він дарує усім діткам дарунки. Для всіх він став символом щирої любові до ближнього. Вітаємо зі святом!

Кожного року святий Миколай,

Іде в кожну хату,Іде в кожен край,

Його всі чекають у кожній хатині,

Несе Він дарунки кожній дитині.

Олена Павлюк, учитель історії

Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.