Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

З Україною в серціБоже великий, єдиний,

Нам Україну храни,

Волі і світу промінням

Ти її осіни.

Світлом науки і знання

Нас, дітей, просвіти,

В чистій любові до краю,

Ти нас, Боже, зрости.

Молимось, Боже єдиний,

Нам Україну храни,

Всі свої ласки й щедроти

Ти на люд наш зверни.

Дай йому волю, дай йому долю,

Дай доброго світу, щастя,

Дай, Боже, народу

І многая, многая літа.З Україною в серці 1

Ось так із молитви Олександра Кониського учні Рівненської ЗОШ І-ІІІ ст. №28 школи розпочали свій день.

21 листопада в Україні відзначали День Гідності і Свободи у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №28 було проведено низку виховних заходів, присвячених цим подіям. Класні керівники середніх та старших класів провели виховні години «Україна понад усе», «Пам’ятаємо, знаємо, не забудемо», «Україна – країна нескорених».З Україною в серці 2

Особливу увагу було звернено на основну школу, де відбувалися уроки,присвячені Дню гідності і свободи.З Україною в серці 5 У 9-Б класі була година спілкування на тему «З Україною в серці». Класний керівник Гордієнко О.В звернулася до учнів з важливими словами: «Ви - молодь, нове покоління,яке мислить по-новому. З Україною в серці 6Не будьте байдужими!Займайте активну громадянську позицію!З Україною в серці 4 Зміни в Україні починаються із зміни свідомості кожного з нас! Майбутнє України у ваших руках». Спонукаючи учнів до дій, знала,що саме в такому віці формується свідомість українця, усі з цікавість слухали розповідь про цей день в історії та вірили в те,що змінять країну та зможуть подолати всі труднощі.

Сьогодні кожен згадав події,що відбувалися 21 листопада. Ми безмежно вдячні тим, хто захищає свободу України та жертвує життя заради майбутнього країни.

О.Кубко, класний керівник 11-Б класу

Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.