Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

s77626909Рівненська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28 взяла участь в акції «Замість букета на 1-е вересня пожертвуйте військовим в зоні АТО» та Всеукраїнській акції «Лист пораненому»

Наші військовослужбовці гідно та стійко долають усі труднощі військової служби, але всі ми знаємо, в які складні обставини вони потрапили. Допомога потрібна різна – моральна та фінансова.

Саме тому 1 вересня 2014 року у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №28  у ході акції «Замість букета на 1-е вересня пожертвуйте військовим в зоні АТО» батьками учнів було зібрано 9000 гривень. Дані кошти були передані головою піклувальної ради школи С.Полоцьким та президентом школи Д.Козловою на лікування пораненим військовим у зоні АТО, які перебувають у Військовій частині А1446 за адресою м. Рівне, вул. О.Теліги, 2а.  

Влучно підібрані слова  можуть бути кращими ліками на землі. Тому діти школи активно долучилися до Всеукраїнської акції «Лист пораненому», у ході якої 9 вересня 2014 року було передано малюнки, власні вироби, листи військовослужбовцям, які отримали поранення внаслідок виконання бойових завдань в рамках проведення заходів антитерористичної операції та знаходяться на лікуванні у Рівненській військовій частині А1446. Ми щиро віримо, що допомога суспільства, дитячі малюнки, листи на підтримку поранених солдатів сприятимуть швидшому  відновленню їх моральних, психологічних та духовних сил.

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.