Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

velПасха – найважливіше і найшанованіше християнське свято. Всі віряни чекають його з особливимм трепетом, адже у цей день воскрес Ісус Христос, який пожертвував своїм життям, аби врятувати наші.

Це остаточний тріумф через який все з більшою силою воскресає Божа Любов до кожної людини, яку ніхто і ніщо не може зламати.

 

Невідємним символом свята є смачні паски та різноманітні писанки, мальованки, дряпанки…

Учні 11-их класів Рівненської ЗОШ І-ІІІ ст. №28 разом з учителями долучилися до традиційного мистецького проекту Великодня майстерня, що відбувається у Рівному у переддень Воскресіння, та створили свої декоративні писанки зі своїм власним дизайном та оздобили їх за допомогою техніки декупаж.

Під час мистецької роботи учні могли познайомитися з різними техніками писанкарства та почути цікаві розповіді про традиційне розмальовування яєць. Всім цим мистецьким різноманіттям учні прикрасили одне з дерев біля «Алеї Писанок» на майдані Незалежності.

Дякуємо всім учням та вчителям за чудову роботу.

Нехай з вогнем пасхальної свічки, у ваших оселях завжди горить вогник надії. Нехай у ваших серцях завжди буде сильна віра в Господа і його могутність. Нехай найголовніше диво – Воскресіння покаже вам, що щира віра, ревна молитва і чистота душі здатні створити справжнє диво. Бажаємо жити з добром і світлом в серці, любити ближніх і допомагати нужденним.

Клімчук О. І.,

педагог-організатор

Рівненської ЗОШ І-ІІІ №28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.