Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

5f158ad1a1c23Літо – найкраща пора року для дітей, воно дає можливість відпочити  від уроків, вдосталь поспілкуватися з друзями.

Літо – пора ігор, яскравих вражень, вільного вибору занять, відновлення здоров’я, морального загартування, духовного збагачення, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.

7 червня у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 28 розпочав роботу пришкільний табір з денним перебуванням влітку «Фантазія». Цього ж дня  в пришкільному таборі був проведений  день знайомств.

Діти ознайомились з режимом роботи табору, сформовані загони, проводилися ігри та розваги на свіжому повітрі. На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.

Постійна зміна видів діяльності та команда педагогів дозволить малюкам не втратити інтерес та бажання до пізнання. Адже вони не відчуватимуть цього процесу так, як в школі. Дітлахи проводитимуть час зі своїми новими друзями за іграми, розвагами, в постійному процесі творчості, яка буде спрямована на те, щоб навчити чогось нового та поглибити вже вивчене.

Саме така різностороння діяльність дозволить нашим діткам весело та з користю провести літні канікули. Кожен день у літньому таборі «Фантазія» подарує їй безліч незабутніх вражень, позитивних емоцій, багато нових друзів і головне - дитина буде використовувати цей час для свого розвитку!

Клімчук О. І., педагог-організатор

 Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №28 

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.