Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

collage12 жовтня 2021 року учні 9-Д класу Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів №28 переглянули Всеукраїнський онлайн урок з профорієнтації.

Старшокласникам часто бракує інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах.

Саме тому мета цього уроку полягала в тому, щоб допомогти учням свідомо обрати професію своєї мрії, стати успішним у житті та реалізувати себе в Україні.

«Вибір існує щоденно, щохвилини. Різний за своєю серйозністю. Неоднаковий за своїми наслідками», -  зазначив Ігор Грабарук заступник Міністра освіти і науки України.

У рамках цього уроку також поділилися своїми історіями успіху відомі українці: Євген Клопотенко (український шеф-кухар), Жан Беленюк (Олімпійський чемпіон в Токіо, Народний депутат України), Уляна Пчолкіна (чемпіонка світу з пара-карате).

 Ганна Резніченко, провідна психологиня провела майстер-клас «Як визначити професію своєї мрії». Шановні старшокласники, у цьому вам допоможе портал Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії» (www.hryoutest.in.ua).

Доречі, цей онлайн урок потрапив в Книгу рекордів України як «Наймасовіший урок з профорієнтації».

О.Василец, бібліотекар

Рівненської ЗОШ І-ІІІ ст. №28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.