Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

ydhКожна дитина й доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Усі люди в душі є мрійниками.

Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року, так його і проведеш.

Не обминув радісний, святковий настрій і Рівненську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів № 28. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їхніх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Усі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка, яскраво-казковим бал-маскарадом та святковою дискотекою. Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята, у яких взяли учні 6-А, 6-Б, 6-Д, 6-Г, 8-В, 7-А, 7-Г, 7-Д, 8-Г, 9-Д, 11-А, 11-Б  класів. Діти з великим задоволенням танцювали, разом з ведучим брали активну участь у різноманітних конкурсах та весело проводили час. Учні 5-Б класу відвідали резиденцію Святого Миколая, у драмтеатрі на виставі «Чарівні пиріжки Червоної Шапочки» побували діти початкових класів та учні 5-А, 5-В, 5-Г, 5-Д, 6-В, 6-Є класів.

Святкові постановки, вікторини,  розважальні програми - не весь перелік новорічних забав, які вони готували разом зі своїми класними керівниками…

Старшокласники порадували нас своєї безпосередністю та сучасністю виступів. Також учні 11-Б класу 24 грудня 2021 року організували «піжамне» новорічне дійство, напередодні якого зустрічали всіх учителів у вестибюлі школи та вручали їм солодощі з побажаннями на рік прийдешній, а також підготували креативну ялинку, де кожен міг на прикрасі написати свої мрії на 2022 рік.

З Новим 2022 роком !!!

О. Клімчук,

педагог-організатор

Рівненської ЗОШ І-ІІІ ст.№28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.