Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school


Весна приходить до кожного по-різному й поселяється в душі не залежно від пори року. Але коли пробуджується природа, змін і оновлення хочеться всім. Весна – це м’які обриси всього, що нас оточує. Розмитість хмар, перші фарби тюльпанового настрою, гомін птахів, посмішки перехожих, свіжість у нашому гардеробі, якась невагомість, нові відтінки почуттів, натхнення, пробудження Любові…

Весна — це завжди романтика. Це нові бажання і якийсь піднесений настрій. Це не просто число на календарі, а стан душі. Весна розвивається з такою ж швидкістю, що й наша природа.

Кожен з нас вмочує пензлик у свою баночку з водою й малює весну. Кожен свою. Але впевнена, що вона буде в кожного неповторно-дивовижна.

Сьогодні весна прийшла на нашу землю пригніченою, розстріляною, зі звуком сирен...

Вихованці нашої школи об'єдналися й створили шедеври весняних фото, у яких намагалися донести, що життя продовжується, що наша люба, рідна, зболена Україна воскресає в яблуневій квіточці, у невтомній бджілочці, у кожній травинці, у співі птахів...

Маємо опиратися пригніченості, щоб життя не стало постійним вмиранням. Не можна залишати надію й мрію про кращий світ, який ми можемо побудувати для всіх. Можливості вичерпуються не так швидко, як гадається; милість Природи безмежна, вона має для людини багато різних шляхів. Щороку Весна невтомно осяває нас, спонукуючи повернутися до істинного життя. Коли Природа довкола нас прокинеться, прокинемось і ми. Тож прозирнімо поза теперішні тіні. Живімо сміливо сьогоднішніми візіями, які справдяться.

Воскресне наша Україна, уквітчана весною!

О.Клімчук,

педагог-організатор

Рівненської ЗОШ І-ІІІ ст.№28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.