Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school


Рука, що гойдає колиску, править світом (Вільям Воллес)....

Мама… Як багато означає це слово для кожного з нас! Відразу згадується лагідний голос, який міг утішити в будь-яку хвилину, ніжні, турботливі руки, нескінченно добре серце... Мама — найближча й найрідніша душа, життєвий приклад справжньої людини. Від неї ми отримуємо, і саме життя, і все, що за цим слідує, – силу, любов, упевненість у собі. Мама навчає перших кроків, першого слова, оживляє розум наш, укладає в уста наші добре слово, а пам'ять осяює своїми беззаперечними настановами про найдорожче й людяне, що було до нас.

Мама… багато любові, ніжності, турботи й тепла криється в цьому слові. Мама – наш перший учитель, який укладає в нас всю душу. Обійми й поцілунки мами володіють магічно: загоюють силою, здатною позбавити від подряпин, вилікувати удари або зранені коліна після падінь у дворі.

Мама...Скільки б нам років не було, нам завжди потрібна мама… її ласка, підтримка, розуміння. Її порада чи настанова. Її любов. Її молитва. Адже саме сьогодні мамині молитви захищають наших захисників, які боронять неньку Україну. Мамині обійми й тихе слово стишує гул сирен, відвертає лихо.

І ця материнська турбота народжує нову любов. Любов – оберіг для її дитини. І береже вона її від лиха, від заздрості, від горя, від хвороб. Адже любов матері – це два крила, які підтримують, коли дитині важко, лікують, коли дитині боляче, дають тепло, коли дитині холодно.

Сила материнської любові настільки велика, що вона може прощати навіть те, що не прощається, може загоювати те, що не загоюється. І спопеляє ненависть, і воскрешає віру, надію.

І материнська любов прекрасна. Вона дає життя.

Любов матері владна війни зупинити, ворога спопелити, мир та спокій посіяти.

Бережіть своїх мам, бо вони найкращі у світі! Мама – це людина, яка може замінити всіх, але її ніхто й ніколи замінити не зможе! Тільки мама носить нас усе життя: 9 місяців у животі, до 3-х років на руках і все життя у своєму серці! За кожним із нас стоїть янгол-охоронець та всесильна мамина молитва.

О.Клімчук,

педагог-організатор

Рівненської ЗОШ І-ІІІ ст.№28

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.