Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

Цьогоріч 14-го жовтня ми відзначаємо кілька знаменних дат: День захисників та захисниць України, День українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та 80-річчя УПА. Сьогодні наші воїни мужньо боронять рідну землю від російських загарбників. Аби подякувати героям, молодші вихованці ліцею написали листи, намалювали малюнки, підготували невеличкі сувеніри та виготовили янголят. Діти вклали у витвори свою любов, молитву, прагнення до перемоги.

 Для ліцеїстів середньої та старшої ланки класні керівники провели години спілкування, бесіди, інтерактивні ігри. 5-Г, 6-А, 6-Б – години спілкування «Слава незламним захисникам»; 5-Д – «Боролись! Боремось! Поборемо!»; 5-В « Мужність і відвага крізь покоління»; 5-Є – «Козацькій славі жити у віках»; 8- Г, 9-В – «Чому потрібно захищати Батьківщину?»; 8-Д ¬– «День українського козацтва ¬– свято мужності й відваги»; 7-Б – « Ми щит і меч твій, Україно!»; 7-Д, 7-Є, 8-А, 8-В ¬ «У єдності наша сила»; 7-Г – «Що ми знаємо про козаків?»; 9-Б «Від козаків до кіборгів сьогодення»; 10-В – «Чому потрібно захищати Батьківщину?»; 11-А – «Захисники та захисниці, разом до перемоги!»; 11-Б – «За честь! За славу! За народ!». 5-А – участь у Всеукраїнському конкурсі «Захисники та захисниці України». 7-В – година мужності «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення». 7-А конкурс-вікторину «Знаєш минуле – маєш майбутнє». 9-А, 10-А – бесіди «Сила нескорених»; 6-Д, 9-Д – «На захисті Батьківщини»; 6-Г – «Борітеся – поборите». 9-Г – Інтерактивну гру «Дух козацтва-український дух».

MyCollages 2

Уроки мужності у 8-х класах провів учитель історії О. Кубко - «Нація нескорених: від козаків до героїв сьогодення». Т. Маркова – урок історичної пам’яті в 11-х класах до 80-річчя УПА «УПА. Історія й сьогодення».

 

 

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.