Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

62559076Всі повинні вірити в єдність нації, держави, пам`ятати її історію, пишатися її героями, надіятися на її щасливе майбутнє і любити її цілком і повністю.

22 січня 2015 року учні і учителі школи № 28 відзначили День Соборності України – свято єдності українського народу.

Вся школа майоріла вишиванками, разом з учителями діти аналізували витоки заснування свята та ставлення до цієї події її учасників та наших сучасників.

Четвертокласники та п`ятикласники взяли участь в інтерактивній грі «Історичний експрес».  Об`єднавшись відповідно у п`ять та сім команд, діти  продемонстрували свої знання українських звичаїв та традицій,  багатство рідної мови, а також історії рідної землі.

       «Хто не знає минулого, той приречений пережити його вдруге», - озброївшись відомою фразою Гамільтона, учні на кожній із станцій («Знайомство», «Музична», «Інтелектуальна», «Фольклорна», «Поетична», «Історична», «Віншувальна») гортали сторінки історії України. Учні  пригадали як найсвітліші, так і найтрагічніші події, що мали місце на теренах нашої землі.83946753

68066929

   Переможцями серед четвертокласників стала команда 4-Б класу «Єдина Україна» (класний керівник Людмила Романівна Шевчук), серед п`ятикласників – команда 5-В класу «Країна єдина» (класний керівник Лілія Павлівна Шнайдер).

У складну для України пору нам залишається молитися, вірити, боротися і творити майбутнє, пам`ятаючи минуле:

 «Живи, Україно, живи для краси,

Для сили, для правди, для волі».

В.Цибах  учитель української мови та літератури

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.