Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

WP 20160531 14 09 34 ProГостинно відкриває літечко браму: стоїть тепло – сонячна погода, природа бринить ніжною зеленню, пахощами квітів, свіжістю скошеної трави, мелодіями пташиного дзвінголосся.

Детальніше: Літечко

KoWancLyF3gУже традиційно, у теплі та сонячні травневі дні, під завісу навчального року у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №28 проходить Свято Знань і Творчості, де вшановуються найталановитіші та найздібніші учні,  висловлюється подяка вчителям та батькам школярів, які своїми знаннями та вміннями досягають найвищих вершин у науці, спорті та творчості!

Детальніше: Свято Знань і Творчості 2016

новый колаж 3Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій,16-22 травня 2016 року у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 проводилися бесіди, інструктажі на теми «Подорож до країни дорожніх: знаків», «Безпека дорожнього руху – це життя», «Я – учасник дорожнього руху».

Детальніше: Тиждень безпеки дорожнього руху 2016

1image00222 травня 2016 року, напередодні літніх канікул, для школярів Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28 пройшов «Єдиний день електробезпеки» під гаслом «Безпека понад усе!», щоб навчити дітей правил електробезпеки в повсякденному житті, запобігати випадкам травмування, загибелі дітей від ураження електричним струмом та надавати першу медичну допомогу.

Детальніше: «Єдиний день електробезпеки»

hiZkO0pxIYk20 травня учні нашої школи відвідали мальовничий куточок Костопільського Полісся, а саме Музей лісу, який розташований неподалік м.Костополя. 

Детальніше: Музей лісу 2016

AAJG9qZ2v6EКвітень 2016 року запам’ятався вихованцям гуртка «Юні туристи-краєзнавці» захоплюючою поїздкою за маршрутом Дубно-Тараканів. Надзвичайні враження залишили в пам’яті дітей напівзруйновані, але таємничі стіни Тараканівського форту.

Детальніше: Маршрут Дубно-Тараканів 2016

Bsp9xfFNTh4Весняного сонячного ранку 7 травня 2016 року учні 5-10 класів нашої школи вирушили в Карпати. Синоптичні прогнози були невтішними, всі три дні мав іти дощ. Але Карпати, як завжди, - непередбачувані. Було по-справжньому круто!

Детальніше: Дивовижна поїздка в Карпати

Tabir

DSCN9016Згідно з указом Президента України №641\2015 рік 2016 оголошено Роком англійської мови в Україні. Учнівсько-педагогічний колектив ЗОШ № 28 активно приєднався до участі в заходах, спрямованих на популяризацію англійської мови. У період з 20 по 28 квітня в школі пройшли Дні англійської культури – свято англійської мови, у якому брали участь усі учні школи.

Детальніше: Дні англійської культури

цоЩоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій,29 квітня 2016 року у Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 проводився показовий День цивільного захисту.

Детальніше: День цивільного захисту 2016

Максе живи28 квітня 2016р.  на Майдані Незалежності пройшов загальноміський Великодній ярмарок «Максе, живи!»,  виручені кошти з якого підуть на лікування 13-річного Максима Гаврилюка, учня Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №20.

Детальніше: МАКСЕ, ЖИВИ!

оро 26 квітня 2016року 30-а річниця Чорнобильської трагедії,саме цього дня учні 5-Б класу відвідали виставку, на якій представлені матеріали з фондів краєзнавчого музею “Наш біль-Чорнобиль”. Це -фотографії зруйнованого реактора ЧАЕС, речі, документи і фото учасників ліквідації аварії- мешканців нашого краю. 

Детальніше: Наш біль -Чорнобиль

JanHCXzXcok22 квітня 2016 року команда КВН-театру Рівненської ЗОШ № 28 «Інші діти» взяла участь у ярмарку «Активне літо – 2016», який проводила Рівненська облдержадміністрація.

Детальніше: «Інші діти» на ярмарку «Активне літо – 2016»

IMG 459822 та 23 квітня 2016 року в спортивній залі Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів №28 у фінальних змаганнях Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги серед дівчат зустрілися команди Києва, Дніпропетровська, Рівного. 

Детальніше: Вітаємо чемпіонів України!

DSCN2435Із метою вшанування мужності та героїзму захисників  України, традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в учнів 24 квітня 2016 року було організовано оглядову екскурсію до Національного історико-меморіального заповідника «Козацькі могили» та Тараканівського форту-застави.

Детальніше: Круг містечка Берестечка…

QBhNfyhynkI15 квітня 2016 року команда КВН «Інші діти» Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28 взяла участь у міському етапі ХХІІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних, який відбувся в торгівельно-розважальному центрі «Екватор».

Детальніше: «Інші діти» - юні пожежники

ноклж 5„Кожен, хто вміє згуртувати навколо

себе людей із різними характерами,

різними інтересами й  може  привести їх до успіху,- справжній Майстер...”

Детальніше: Семінар класних керівників

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.