Вгору

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

Сьогодні Україна відзначає День єднання. Це свято Президент України Володимир Зеленський заснував 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про можливу агресію з боку Росії. У цього дня немає сформованих роками традицій, але в умовах війни він набув особливого сенсу: показати усьому світові, що ми сьогодні як ніколи єдині та готові відстоювати свою незалежність.

Детальніше: День єднання в нашому ліцеї

У невеликому містечку кохання, коли люди готували особливі «валентинки» для дорогих їм людей, сталася непередбачена пригода: таємничий злодій приховав усі ці чарівні послання, порушивши гармонію цього дня. Щоб урятувати свято, найсміливіші учні вирішили взяти на себе місію знайти та повернути «валентинки» містянам.

Детальніше: Вітаємо із Днем Валентина!

«Світло сьогодні це розкіш а темрява по оптових цінах». Ці рядки належать Максиму Кривцову, випускнику нашого ліцею, воїну та митцю, котрий віддав життя за Україну. 16 лютого 2024 року учні 9-В класу Рівненського ліцею №28 разом із класним керівником Катериною Василівною Довбенко відвідали виставку «Далі: я поверну собі своє життя», яка присвячена творчості Максима Кривцова.

Детальніше: Мистецтво, що долає темряву

Книги – морська глибина:
Хто в них пірне аж до дна,
Той, хоч і труду мав досить.
Дивнії перли виносить.
Іван Франко
 
Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос. Цю подію започаткував міжнародний освітній проєкт «LitWorld» у 2010 році. Всесвітній день читання книжок вголос переріс у масштабний рух, який об’єднує читачів, письменників та слухачів у 173 країнах.

Детальніше: Відзначаємо Всесвітній день читання вголос 

Copyright © 2024 ЛІЦЕЙ №28 Rights Reserved.